Gnocchi omáčka

Vynikající, rychlá omáčka nejen na gnocchi, ale i ostatní druhy těstovin.


4.116x
20 min

Postup přípravy

Papriku omyjeme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno.

Na másle zpěníme jarní cibulku (používám jen jarní cibulku, má lepší a výraznější chuť), přidáme na kousky nakrájenou libovou anglickou slaninu, na kousky nakrájenou cuketu a červenou papriku.

Směs podlijeme vodou, necháme chvíli podusit a okořeníme solí, pepřem, bazalkou, kari a sladkou paprikou. Kdo má rád ostřejší, může přidat trochu chilli.

Nakonec přidáme kečup a na kousky nakrájenou nivu, která jídlo nejen zahustí, ale přidá mu tu pravou chuť.
user-icon

autor Peťka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gnocchi omáčka

Zpět na recept