Glazurované šalotky

Netradiční příloha nebo předkrm k masu a ke chlebu.


3.1215x
35 min
1×

Postup přípravy

Šalotky oloupeme a očistíme.

Na pánvi rozehřejeme olej a šalotky do něj vložíme. Pánev přikryjeme a šalotky 5 minut opékáme. Během toho je obracíme, aby nezhnědly a byly rovnoměrně propečené. Pak šalotky zasypeme cukrem a necháme je zkaramelizovat. Přidáme červené víno, lehce osolíme a opepříme a v odkryté pánvi šalotky asi 10 minut zvolna vaříme, než se víno odpaří.

Podáváme s bílým pečivem.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Glazurované šalotky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena