Podušená růžičková kapusta s šalotkami, směsí mascarpone a gorgonzoly je promíchaná s kousky kuřecího masa.
- - | olej |
- - | sůl |
175 ml | vývar |
- - | máslo |
1 svazek | petrželka |
6 lžic | mléko |
1 svazek | kopr |
- - | pepř mletý |
2 ks | šalotka |
600 g | prsa kuřecí |
1 kg | kapusta růžičková |
150 g | mascarpone |
100 g | gorgonzola |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.