Frankfurtská polévka s párky a bramborem

Snadná, rychlá a dobrá polévka. Recept není náročný na čas ani ingredience.


4.290x
45 min
6×

Postup přípravy

Párky nakrájíme na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, stejně tak cibuli, tu však nasekáme nadrobno. Máslo si dáme do hrnce a rozpustíme, můžeme přidat i trochu oleje. Přidáme cibuli, kterou osmahneme, potom přidáme párky a znovu osmahneme. Zaprášíme mletou paprikou a zalijeme vodou. Přidáme hovězí masox a necháme vařit, mezitím si oloupeme a nakrájíme brambory a přidáme do polévky. Vaříme doměkka. Frankfurtskou polévku s párkem a brambory dochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a majoránkou, popřípadě přidáme trochu drceného kmínu. Nakonec polévku zahustíme hladkou moukou s vodou a provaříme. Frankfurtskou polévku s párky a bramborem podáváme samotnou či s chlebem.


Další recepty na frankfurtskou polévku


Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku


Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která v chladných dnech skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?


Poctivá


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Frankfurtská polévka s párky a bramborem

Zpět na recept