Frankfurtská polévka 2

Vydatná polévka, kterou můžeme podávat jako samostatné jídlo.


4.1146x
25 min
31×

Postup přípravy

Cibuli, česnek a brambory oloupeme a nakrájíme. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a sladkou papriku, uděláme jíšku, kterou naředíme vodou. Přidáme brambory, česnek, sůl, pepř a společně vaříme, dokud nejsou brambory skoro měkké. Pak přidáme párek nakrájený na kolečka a dovaříme. Frankfurtskou polévku podáváme s chlebem.
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Frankfurtská polévka 2

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena