!TIP k obměně frankfurtské polévky
Polévku můžeme chuťově doplnit přidáním rozemnuté majoránky a přidáním smetany ke zjemnění.
Pětice legendárních jídel ze školní jídelny, které dodnes milujeme
Vzpomínáte na jídla ze školní jídelny, nedělní obědy u babičky nebo oblíbené pochoutky z restaurací za socialismu nebo v devadesátkách? Mnohá z nich zůstala v srdcích i chuťových vzpomínkách celé generace. Pojďte si s námi uvařit pět retro jídel, na která už možná mnozí zapomněli. Přitom je opravdu jde udělat tak, že se budou všem dělat boule za ušima.

Polévky, které vás prohřejí až do morku kostí. Které to jsou?
Když venku mrzne, prší nebo sněží, není nic lepšího, než se zahřát talířem polévky. Vydatná polévka je kulinářský poklad, který nejen zahřeje tělo, ale pohladí i duši. Mnohdy ani nepotřebujete recept. Jak si je připravit za pár korun a z čeho?

Autor:Michy



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena