Francouzská praženice

Tentokrát recept na praženici až z Francie.


4.628x
15 min

Ingredience

4 ksvejce
50 gmáslo
50 gsmetana na vaření

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Vejce postupně rozklepneme a rozšleháme se solí. Kousek másla rozpustíme na pánvi a vlijeme rozšlehaná vajíčka. Necháme ztuhnout, přidáme zbylé máslo pokrájené na kousky a nakonec zalijeme smetanou. Již jen prohřejeme. Francouzskou praženici podáváme ozdobenou čerstvou petrželovou natí se zeleninovou přílohou.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Francouzská praženice

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena