Francouzská vydatná zeleninová polévka

Recept na opravdu sytou polévku ze spousty zeleniny. Nejlépe chutná s opečenou bagetkou a bylinkami.


4.36x
45 min

Postup přípravy

Veškerou zeleninu očistíme. Pórek nakrájíme na plátky, ostatní zeleninu na nudličky.

V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu a osmahneme. Po pár minutách zalijeme vodou, přidáme na kostky nakrájené brambory, vše osolíme, opepříme a povaříme doměkka.

Hotovou zeleninovou polévku dochutíme libovolnými bylinkami, polévkovým kořením a doplníme nakrájenou pažitkou.

Bagetu podélně rozkrojíme, na řezu potřeme máslem, posypeme sušenými bylinkami a pod grilem necháme zapéct.

Vydatnou francouzskou zeleninovou polévku podáváme s právě dopečenou bagetkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Francouzská vydatná zeleninová polévka

Zpět na recept