Fazolová dělovka

Pozor! Nutno v zásobě pivo, po tomto pokrmu bude žízeň!


4.014x
45 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 lžičkaolej
3 kscibule
150 ganglická slanina
1 kostkabujón zeleninový
1 sklenicelečo sterilované
1-2 plechovkysterilovaná fazole v chilli nálevu
200 guzenina (kabanos, párek)

podle chuti

sůl
majoránka
feferonka
oregano
bylinkový pepř

podle potřeby

kečup
jíška

Postup přípravy

Oloupanou a na půlkolečka nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu, přisypeme fazole, koření a česnek. Kdo má rád hodně pikant, tak si přidá feferonku. Jakmile začne fazolová dělovka nádherně vonět, přidámě lečo i s nálevem, přilijeme trošku kečupu (asi 2 lžíce), dochutíme a podle potřeby zahustíme jíškou (není nutné). K fazolové dělovce je výborné pečivo všeho druhu. A nezapomeňte na pivo.
user-icon

autor mh

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazolová dělovka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena