Náročnější maďarský pokrm. Jako přílohu můžeme použít brambory v jakékoliv podobě.
sůl | |
0.3 ks | celer |
60 g | sádlo |
2 ks | citron |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
kapary | |
2 lžíce | hladká mouka |
0.3 l | zakysaná smetana |
5 ks | černý pepř |
1 ks | cibule |
4 plátky | hovězí roštěná |
0.5 lžičky | mletá sladká paprika |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena