Dušený hrášek

Další recept pro děti, ale nejen pro ně.


4.818x
30 min

Ingredience

sůl
1 lžícemáslo
petrželka
1 lžičkacukr krupice
500 gloupaný hrášek

podle potřeby

mléko
hladká mouka

Postup přípravy

Očištěný hrášek osolíme a dusíme zvolna na kraji plotny na omastku s rovnou lžičkou cukru doměkka. Podle potřeby podléváme vodou. Měkký hrášek zaprášíme trochou mouky, přilijeme nakonec mléko a okořeníme petrželkou. Dušený hrášek podáváme se sázenými vejci, brambory a salátem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušený hrášek

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena