Dušené ředkvičky s jogurtem

Recept na velice zdravé a chutné jídlo z ředkviček.


3.0546x
35 min

Ingredience

1 kelímekjogurt
4 svazkyředkvičky
1 hrnekvoda

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

máslo
polohrubá mouka

Postup přípravy

Ředkvičky očistíme a nakrájíme na malé kousky.

Ředkvičky dáme do hrnce, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vodou, rozšleháme a povaříme. Do omáčky přidáme ředkvičky, jogurt, dochutíme solí, pepřem a krátce prohřejeme.

Dušené ředkvičky s jogurtem podáváme s libovolnou přílohou - hodí se k nim vařené brambory, ale i čerstvý chléb.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené ředkvičky s jogurtem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.