Domácí vaječná tlačenka bude hvězdou všech oslav! Je to recept, který se u nás dělá už dlouho a na žádné oslavě nesmí chybět. Recept je trochu složitější na přípravu, ale podle podrobného postupu jej jistě zvládnete. Chutná jen tak s čerstvým pečivem.
Tradiční dobroty na velikonočním stole: Velikonoční nádivka a tlačenka nesmí chybět
V našich článcích o tradičních českých receptech si připravíme velikonoční pokrm našich babiček - nádivku. Přidáme ještě recept na velikonoční tlačenku. Opět krok za krokem.

Jak použít zbylá vejce? Zkuste vajíčkovou pomazánku podle našeho receptu
Vejce k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. Dnes si připravíme výbornou pomazánku z přebytků vajec, kterou podáváme na čerstvém pečivu.

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek
Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně v Čakovičkách vaří vajíčka tak, že mu neprasknout a uvaří se takzvaně "na švestkovo". Navíc vám prozradí malý trik, aby šla vajíčka dobře oloupat. Zapomeňte na sůl nebo ocet.

Autor:paula13

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena