Domácí tiramisu z pomazánkového másla

Výborné a rychlé tiramisu podle nenáročného receptu.


3.810x
15 min

Postup přípravy

Pomazánkové máslo, smetany a cukr moučka vyšleháme do tuha. Uvaříme silnou kávu. Až káva vychladne, zamícháme do ní rum.

Piškoty namočíme v kávě a vyskládáme naspod nádoby nebo misky, ve které budeme tiramisu dělat. Na piškoty dáme vrstvu másla a smetany, na to dáme další namočené piškoty a takto vrstvíme na sebe. Zakončujeme vrstvou másla a smetany, posypeme kakaem a dáme ztuhnout do ledničky.

Domácí tiramisu z pomazánkového másla podáváme ke kávě.
user-icon

autor ivisek39


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí tiramisu z pomazánkového másla

Zpět na recept