Domácí lečo

Tip na velmi rychlou večeři.


4.338x
15 min
2×

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, papriku na proužky. Obojí osmahneme na trošce oleje a krátce podusíme (asi 5 minut). Přidáme omytá a nakrájená rajčata a gothajský salám. Znovu podusíme 5 minut. Osolíme, opepříme a přidáme rozšlehaná vejce. Domácí lečo zamícháme a necháme "zatuhnout". Domácí lečo rozdělíme na talíře a ozdobíme třeba čerstvou petrželkou. Jako příloha je nejlepší čerstvý chléb.
user-icon

autor Nirvana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí lečo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena