Domácí kremrole z listového těsta

Kremrole potěší každou návštěvu, skvěle chutnají i vypadají a nejsou vůbec těžké!


2.04x
60 min

Postup přípravy

Z listového těsta vyválíme tenké placky, ze kterých nakrájíme cca 2 cm široké a 20 cm dlouhé pruhy. Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají.

Kremrole pečeme v troubě na 180 - 200 °C dozlatova.

Mezitím si připravíme náplň - z vaječných bílků a cukru vyšleháme pevný sníh.

Bílkovým sněhem upečené kremrole plníme pomocí cukrářského pytlíku z obou stran.

Takto připravené domácí kremrole z listového těsta pocukrujeme a podáváme.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí kremrole z listového těsta

Zpět na recept