15 dkg | cukr | |
1 lžíce | sůl | |
25 dkg | cibule | |
25 dkg | jablko | |
150 ml | voda | |
2 kg | rajče | |
3 ks | hřebíček | |
2 ks | bobkový list | |
1 špetka | skořice mletá | |
150 ml | ocet 8% | |
1 lžička | mletá sladká paprika | |
10 kuliček | celý černý pepř | |
5 kuliček | celé nové koření |
Se zeleninou se dá při vaření kouzlit. Ty nejlepší recepty z čerstvých rajčat
Rajčata jsou v kuchyni zcela nepostradatelná. Pokud milujete chuť zralých rajčat a chcete vyzkoušet nové recepty, máme pro vás tipy na zpracování a výborné pokrmy, ve kterých si rajčata můžete dopřát ve spoustě podob.
Ještě ho stihnete. Ty nejlepší recepty na domácí kečup
Máte-li doma tolik rajčat, že najednou nevíte, co s nimi, nemusíte se přemáhat a snažit se je všechny sníst a denně z nich tvořit pokrmy. Jednodušší a praktičtější bude, když si z čerstvých rajčat vyrobíte domácí a zdravější kečup podle osvědčených receptů, který oceníte i během zimy a při vaření. Žádná chemie, konzervanty a látky, které při jeho přípravě jednoduše nepotřebujete.
Recept na poctivý domácí kečup téměř bez práce
Dnes se krok za krokem naučíme domácí kečup, který je jemný, slaďoučký a konzistencí jako kupovaný. A výhoda navíc, s přípravou není příliš práce.