Máme-li doma tolik rajčat, že najednou nevíme, co s nimi, nemusíme se přemáhat a snažit se je všechny sníst. Můžeme si z nich totiž vyrobit domácí kečup, který oceníme třeba i během zimy.
70 g | cukr |
1 lžička | sůl |
1 kg | rajčata |
1 ks | cibule |
60 ml | voda |
2 ks | jablka |
5 ks | hřebíček |
3 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
60 ml | jablečný ocet |
1 špetka | mletá skořice |
5 kuliček | celý pepř |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.