Poznámka autora receptu: Domácí jahodový džem používáme podle chuti například do bílého jogurtu, na mazání na chléb nebo pečivo a jako náplň do různých moučníků. Džem jsem použila do bílého jogurtu, příště ho použiji třeba na palačinky. Do doby přípravy počítám i očištění a krájení jahod.
Jahodové a třešňové kouzlení v kuchyni
Sezóna jahod a třešní je v plném proudu. Úroda tohoto oblíbeného letního ovoce přichází obvykle téměř současně, a tak máme co dělat, abychom je zužitkovali. Z jahod i třešní se pokusme získat maximum, jejich čas nebývá příliš dlouhý. Čerstvé plody jsou přitom nabité vitamíny a dalšími cennými látkami, a kromě toho se v nich skrývá skutečně neodolatelná chuť začínajícího léta.
Sezóna jahod v plném proudu. Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů
Konečně jsme se dočkali! České jahody jsou již po ruce a byl by doslova hřích toho nevyužít. Vybrali jsme pro vás recepty, které jsou rychlé, jednoduché a chuťově skvělé. A samozřejmě splňují základní podmínku - k jejich přípravě potřebujeme čerstvé jahody.
Autor:Conny
Zajímavé komentáře
Komentář k receptu Domácí jahodový džem