Vaření.czReceptyDomácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Nákup opravdu dobré čokoládové zmrzliny dnes není nic levného. Zkusme si proto udělat domácí a poctivou.


4.4186x
25 min
19×

Postup přípravy

Mléko s cukrem přivedeme k varu a poté do něj vmícháme na kousky nalámanou čokoládu a prosáté kakao. Poté směs sejmeme z plotny a mícháme až do úplného rozpuštění čokolády. Směs necháme vychladnout, mezitím našleháme smetanu a vmícháme ji do chladného čokoládového krému. Poté vše vlijeme do vhodné nádoby a dáme zamrazit. Během mražení je vhodné zmrzlinu promíchávat. Zhruba po 5-ti hodinách je domácí čokoládová zmrzlina připravená k servírování.
user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí čokoládová zmrzlina

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena