Vynikající horká čokoláda

Výborný recept! Chutná jak belgická čokoláda.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Čokoládu si rozehřejeme ve vodní lázni. Nesmí se nám spálit! Pak přilijeme mléko. Lze přidat i smetanu na zjemnění. Když je čokoláda smíchaná s mlékem, přidáme skořici a škrob. Mícháme, dokud čokoláda nezhoustne. Horkou čokoládu ihned podáváme. Na ozdobu můžeme použít šlehačku, marshmallow, nasekanou čokoládu nebo jiné ozdobné posypy.


Horká krémová čokoláda


(doba přípravy 15 min)


Horká


Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky


Milujete čokoládu? Čokoláda byla vždy spojována s pocitem štěstí a v těchto pochmurných dnech si potřebujeme zlepšovat náladu. Vyzkoušejte 10 neodolatelných receptů!


Čokoláda


Čokoláda - co možná ještě nevíme


Dost dlouhou dobu se čokoláda konzumovala jako nápoj, nebo jako léčivá potravina. Dnes pro nás čokoláda znamená sladkou tabulku, které málokdy odoláme.


Čokoláda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vynikající horká čokoláda

Zpět na recept