Horká krémová čokoláda

Rozpuštěná čokoláda se smetanou, které nikdo neodolá. A trochu pálivější.


4.065x
15 min
11×

Postup přípravy

Chilli papričku rozkrojíme a vydlabeme semínka.

Čokoládu nalámeme na kostičky a společně se smetanou za stálého míchání rozpustíme ve vodní lázni. Vmícháme cukr a přidáme chilli papričku, necháme chvíli probublat. Papričku vyjmeme.

Krémovou čokoládu rozdělíme do mističek nebo hrníčků, ozdobíme chilli papričkou napíchnutou na párátku a těsně před podáváním pokapeme smetanou. Čokoládu podáváme horkou, doplníme jen o lžičku.

Čokoláda - co možná ještě nevíme

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horká krémová čokoláda

Zpět na recept