Dobrá bůčková tlačenka

Nevšední pohoštění pro hosty nebo jen tak k vínu.


4.825x
75 min
2×

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme v míse. Česnek si předem oloupeme a prolisujeme. Sůl a pepř jak kdo má rád - dávám o trochu víc pepře než soli, každého asi 2 špetky.

Směsí plníme tlačenková střívka. Celé ještě jednou zabalíme do igelitového sáčku a 1 hodinu vaříme v tlakovém hrnci ve vodě. Pytlík s bůčkovou tlačenkou musí být ve vodě ponořený.

Bůčkovou tlačenku necháme vychladnout, nakrájíme a podáváme. Plátky bůčkové tlačenky nejlépe klademe na hořčicí potřený chléb.
user-icon

autor Niky01


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dobrá bůčková tlačenka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká