Dietní jablková povidla

Jiná verze na povidla, tentokrát i pro diabetiky. Ingredience jsou na 4 sklenice po 250 ml.


4.818x
30 min

Ingredience

3 kshřebíček
0.5 lžičkymletá skořice
700 gjablko (bez jádřinců)
1 balíčekdietní želírovací ovocný cukr (Dr.Oetker)

Postup přípravy

Oloupaná a na struhadle nastrouhaná jablka dáme do hrnce. Přidáme dietní želírovací cukr, skořici, hřebíčky a promícháme. Směs přivedeme do varu. Vaříme za stálého míchání asi 3 minuty. Dietní jablková povidla plníme až po okraj do připravených sklenic, které uzavřeme, obrátíme nahoru dnem a necháme 5 minut stát. Když používáme jednorázová víčka (bez závitu), sklenice neobracíme. Dietní jablková povidla podáváme podle chuti, jsou vhodná i pro diabetiky.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dietní jablková povidla

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena