Demikát

Polévka pocházející z Valašska. Polévka se připravovuje z brynzy.


3.179x
15 min

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Spolu s drcený kmínem je vmícháme do brynzy.

Horkým vývarem z vařených brambor brynzu zalijeme a šlehačem vyšleháme dohladka.

Demikát rozdělíme do misek nebo talířů, podáváme s plátkem černého chleba a sypaný petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Demikát

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena