Děkanský kotlet

Recept na pikantně naložený kotlet nebo kýtu v marinádě.


3.02x
60 min

Ingredience

0.5 kgvepřová kotleta

marináda

6 stroužkůčesnek
2 ksvejce
2 lžícesolamyl
1 lžičkamajoránka
1 lžičkakari koření
1 lžičkadrcený kmín
0.5 lžičkymletý černý pepř
2 lžícemaggi koření

Postup přípravy

Vepřovou kotletu naporcujeme, omyjeme a osušíme. Pokud nechceme maso s kostí, tak použijeme vepřovou kýtu. Česnek očistíme a prolisujeme. Připravíme si marinádu z uvedených surovin. Postupně v ní namáčíme kotlety a ukládáme do mísy. Zbytkem marinády zalijeme maso a necháme uležet nejméně 4 hodiny. Pak kotlety opékáme z obou stran na rozpáleném oleji. Děkanský kotlet podáváme s různě upravenými brambory.
user-icon

autor Mycek

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Děkanský kotlet

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena