Dejvická dršťková

Dršťkovou polévku nemusíme jíst pouze v hospodách a restauracích, můžeme si ji připravit i doma.


3.1209x
0
1×

Postup přípravy

Dršťky důkladně vydrhneme a uvaříme doměkka. Je to poněkud delší proces - asi 2,5 hodiny. Měkké vyndáme a pokrájíme na nudličky. Během vaření očistíme cibuli a česnek a oboje posekáme najemno. Na sádle osmahneme jemně posekanou cibuli s česnekem, zaprášíme moukou, opražíme a zalijeme vodou. Přidáme majoránku, mletou papriku, sladkou i pálivou, pokrájené dršťky a ještě půl hodiny povaříme. Nakonec osolíme a můžeme podávat.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dejvická dršťková

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena