Děčínský kotlet

Recept na jednoduchý oběd, podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem.


5.01x
120 min
1×

Postup přípravy

Na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do dušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a osolené vejce, necháme za stálého míchání srazit.

Ve vepřové pečeni nařízneme kapsu, kterou naplníme připravenou směsí. Upevníme párátkem nebo jehlicí. Osolíme a opepříme, pak opečeme zvolna po obou stranách.

Opečený děčínský kotlet zalijeme smetanou a vínem a necháme v troubě chvíli podusit. Před dokončením přidáme jemně nasekané žampiony.

Děčínský kotlet je výborný s hranolky i vařeným bramborem.

user-icon

autor Jarin


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Děčínský kotlet

Zpět na recept