Ďábelský králík

Přípravu tohoto pokrmu začneme den předem, aby maso chutnalo tak jak má.


3.162x
25 min

Ingredience

olej na smažení
5 kskráličí řízky

marináda

7 stroužkůčesnek
1 lžičkasůl
4 ksvejce
1 lžíceolivový olej
1 lžičkamletý bílý pepř
1 lžičkakari koření
3 lžičkymletá sladká paprika
2 lžíceworcesterská omáčka

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí. Vejce rozšleháme s olejem, vmícháme worcester, všechno koření a česnek se solí. Králičí maso promícháme a do připravené marinády dobře naložíme. Nádobu uzavřeme a dáme do chladu rozležet. Druhý den na rozehřátém oleji smažíme naloženého ďábelského králíka a servírujeme se zeleninovými saláty.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďábelský králík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena