Ďábelský králík

Přípravu tohoto pokrmu začneme den předem, aby maso chutnalo tak jak má.


3.162x
25 min

Ingredience

olej na smažení
5 kskráličí řízky

marináda

7 stroužkůčesnek
1 lžičkasůl
4 ksvejce
1 lžíceolivový olej
1 lžičkamletý bílý pepř
1 lžičkakari koření
3 lžičkymletá sladká paprika
2 lžíceworcesterská omáčka

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Vejce rozšleháme s olejem, vmícháme worcester, všechno koření a česnek se solí.

Králičí maso promícháme a do připravené marinády dobře naložíme. Nádobu uzavřeme a dáme do chladu rozležet.

Druhý den na rozehřátém oleji smažíme naloženého ďábelského králíka a servírujeme se zeleninovými saláty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelský králík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.