Ďábelské řízky

Recept na jednoduchý oběd.


5.07x
60 min

Ingredience

1 paličkačesnek
20 dkgeidam
25 dkgměkký salám
4 ksvepřový řízek

podle chuti

sůl
mletý pepř

na potření

plnotučná hořčice

Postup přípravy

Plátky vepřového masa naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Maso položíme na mírně vymaštěný plech nebo zapékací mísu. Plátky potřeme rozmačkaným česnekem a poté každý plátek potřeme plnotučnou hořčicí.

Měkký salám si nakrájíme na kostičky, kterými hustě posypeme jednotlivé plátky. Poté vše zasypeme nastrouhaným sýrem eidamem. Podlijeme trošku vody a dáme péct do trouby při teplotě 180 °C asi 30 minut.

Jako příloha se k ďábelským řízkům hodí šťouchané brambory se slaninou.
user-icon

autor Jarin


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelské řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena