Ďábelská zelňačka

Kyselá a ostrá zelňačka s náznaky dalších chutí.


4.011x
45 min
2×

Ingredience

1 kscibule
2 ksklobása
20 gsýr
1 ksbujón
1 sklenicekysané zelí
30 golivy s pálivou papričkou
50 gopražené kostičky chleba

podle chuti

majoránka
kmín
chilli
mletý černý pepř

Postup přípravy

Osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme uvařenou a nakrájenou klobásu, koření a orestujeme - zhruba 5 minut. Přidáme šťávy zbavené a nakrájené zelí, orestujeme, bude stačit zhruba 5 minut. Přisypeme nakrájené olivy, dolijeme zelnou šťávou a naředíme podle vlastní představy bujónem. Ďábelskou zelňačku servírujeme posypanou strouhaným sýrem a chlebovými kostičkami. Množství ingrediencí můžeme podle chuti měnit.
user-icon

autor chlamydie


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelská zelňačka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena