Ďábelská topinka

Zeleninová pomazánka na topinky.


2.911x
60 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme, celer nastrouháme. Na sádle s cibulí orestujeme celer, pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme tak dlouho, až se odpaří přebytečná voda. Pak přidáme maso z konzervy a povaříme ještě 10 minut. Směsí naplníme menší sklenice a zavařujeme při 90 °C asi 20 minut. Ďábelskou směs mažeme na topinky nebo toasty doplněné čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďábelská topinka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena