Čokoládový pohár

O víkendu jistě přijde vhod tip na sladký dezert. Hlavně po svátečním obědu.


2.993x
25 min

Postup přípravy

Den předem si připravíme pařížskou šlehačku. V polovině smetany rozmícháme kakao a za stálého míchání přivedeme k varu. Odstavíme, necháme vychladnout a na noc dáme do ledničky.

Plátky ananasu nakrájíme na trojhránky.

Druhý den směs vyšleháme do pařížské šlehačky a přisladíme. Zbytek smetany vyšleháme do bílé šlehačky.

Do předem předmražených pohárů dáme po dvou kopečcích zmrzliny, po dvou plátcích ananasu nakrájených na trojhránky, nastříkáme oba druhy šlehaček, napícháme úlomky čokolády a navrch zasadíme voňavou jahodu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládový pohár

Zpět na recept