Čokoládové křehulinky

Recept na jemné čokoládové cukroví.


3.1123x
60 min

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Čokoládu necháme v mrazáku ztuhnout a pak ji rychle nastrouháme najemno.

Mouku prosijeme, přidáme čokoládu, cukr, máslo a vejce. Vše zpracujeme do vláčného těsta, pokud bude potřeba, můžeme přidat trošku mléka.

Z těsta vyválíme plát asi 5 mm silný a vykrajujeme různé tvary, které dáváme na plech s pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C dorůžova.

Ještě horké čokoládové křehulinky obalujeme v cukru smíchaném s kakaem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládové křehulinky

Zpět na recept