Čočka na kečupu

Rychlý jednoduchý luštěninový pokrm z tlakového hrnce.


2.938x
25 min

Postup přípravy

Čočku přebereme, propláchneme studenou vodou, přesypeme do tlakového hrnce, přelijeme vroucí vodou, hrnec uzavřeme a čočku vaříme 15 minut. Měkkou čočku scedíme a necháme okapat. Během vaření čočky oloupeme cibuli a česnek. Obojí nasekáme najemno. V kastrolu nebo vyšší pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm necháme zrůžovět. Přidáme kečup, česnek a chvilku opražíme. Pak přidáme čočku. Čočku na kečupu ochutíme osolí, pepřem, octem a krátce podusíme. Čočku na kečupu podáváme s párkem, klobásou, vejcem nebo jen okurkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čočka na kečupu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena