Čočka na kečupu

Rychlý jednoduchý luštěninový pokrm z tlakového hrnce.


2.938x
25 min

Postup přípravy

Čočku přebereme, propláchneme studenou vodou, přesypeme do tlakového hrnce, přelijeme vroucí vodou, hrnec uzavřeme a čočku vaříme 15 minut. Měkkou čočku scedíme a necháme okapat.

Během vaření čočky oloupeme cibuli a česnek. Obojí nasekáme najemno. V kastrolu nebo vyšší pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm necháme zrůžovět. Přidáme kečup, česnek a chvilku opražíme. Pak přidáme čočku. Čočku na kečupu ochutíme osolí, pepřem, octem a krátce podusíme.

Čočku na kečupu podáváme s párkem, klobásou, vejcem nebo jen okurkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čočka na kečupu

Zpět na recept