Císařské řízky

Mírně pikantní recept od samého císaře pána.


4.628x
0
2×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
olej
2 ksvejce
strouhanka
1 kskuře
1 lžičkamletý pepř
2 lžičkymletý zázvor

Postup přípravy

Z kuřete vykrojíme prsíčka a stehna. Stáhneme z kůže, vykostíme a mírně naklepeme. Česnek utřeme s pepřem, zázvorem a solí a touto směsí potřeme řízky po obou stranách. Přes noc uložíme císařské řízky do chladničky. Druhý den našleháme vejce, řízky v nich obalíme a ihned je obalíme i ve strouhance. Císařské řízky smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Zlatavé císařské řízky podáváme s hranolky.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Císařské řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena