Čína šup šup

Čína pro zaneprázdněné ženy.


2.322x
20 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na malé nudličky a vložíme na rozpálenou pánev. Smažíme na oleji dozlatova, pak přidáme kořenovou zeleninu. Nejlépe mraženou zeleninu pod svíčkovou. Lze použít i čerstvou zeleninu nakrájenou na nudličky, předem očištěnou (mrkev, celer, petržel). Podlijeme vodou, podusíme doměkka a občas podlijeme, občas promícháme. Ke konci varu zalijeme čínu vodou s rozkvedlaným škrobem. Osolíme, ochutíme zázvorem a špetkou muškátu (ale opravdu jen na špičku nože). Čínu šup šup podáváme s vařenou rýží.
user-icon

autor Hanka K.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čína šup šup

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena