Čína šup šup

Čína pro zaneprázdněné ženy.


2.322x
20 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na malé nudličky a vložíme na rozpálenou pánev. Smažíme na oleji dozlatova, pak přidáme kořenovou zeleninu. Nejlépe mraženou zeleninu pod svíčkovou. Lze použít i čerstvou zeleninu nakrájenou na nudličky, předem očištěnou (mrkev, celer, petržel). Podlijeme vodou, podusíme doměkka a občas podlijeme, občas promícháme.

Ke konci varu zalijeme čínu vodou s rozkvedlaným škrobem. Osolíme, ochutíme zázvorem a špetkou muškátu (ale opravdu jen na špičku nože).

Čínu šup šup podáváme s vařenou rýží.
user-icon

autor Hanka K.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čína šup šup

Zpět na recept