Cikánské řezy

Moučník s chutí ořechů a čokolády.


3.159x
60 min

Postup přípravy

Do mísy prosejeme mouku, přidáme nastrouhaný tuk, cukr, žloutky, špetku skořice a ze všech surovin propracujeme těsto. To zabalíme do potravinářské fólie a dáme do chladu odležet. Po vyjmutí z lednice rozválíme na plát, přendáme na vymazaný a vysypaný plech, vložíme do předehřáté trouby na 175°C a zvolna pečeme. Mezitím si z bílků vyšleháme tuhý sníh, zašleháme část cukru, ještě šleháme a nakonec přimícháme cukr, ořechy a na malé kousky posekanou čokoládu. Hmotu natřeme na zapečené těsto a zvolna dopečeme. Po vystydnutí nakrájíme řezy a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cikánské řezy

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena