Cikánská kotleta

Recept z vepřové kotlety, který je správně pikantní.


4.640x
45 min
19×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 lžičkasůl
1 kspaprika
1 kscibule
1 lžícesádlo
1 ksrajče
1 ksfeferonka
1 sklenicesvětlé pivo
2 ksvepřová kotleta
ostrý kečup
0.5 kspapriková klobása

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriku zbavíme semínek a společně s rajčetem a klobáskou nakrájíme na kostičky.

Kotlety naklepeme, osolíme, a opečeme z obou stran na rozpáleném tuku. Kotlety vyjmeme a do výpeku dáme klobásu, papriku, cibuli a česnek. Orestujeme, přidáme nakrájené rajče, znovu orestujeme a přidáme ostrý kečup. Celou směs podlijeme pivem, vhodíme nakrájenou feferonku. Vrátíme kotlety zpět a dusíme ještě asi 10 minut.

Cikánské kotlety snesou téměř jakoukoliv přílohu - brambory, rýži i chléb.



Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cikánská kotleta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká