Cikánská kotleta

Recept z vepřové kotlety, který je správně pikantní.


4.640x
45 min
19×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 lžičkasůl
1 kspaprika
1 kscibule
1 lžícesádlo
1 ksrajče
1 ksfeferonka
1 sklenicesvětlé pivo
2 ksvepřová kotleta
ostrý kečup
0.5 kspapriková klobása

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriku zbavíme semínek a společně s rajčetem a klobáskou nakrájíme na kostičky. Kotlety naklepeme, osolíme, a opečeme z obou stran na rozpáleném tuku. Kotlety vyjmeme a do výpeku dáme klobásu, papriku, cibuli a česnek. Orestujeme, přidáme nakrájené rajče, znovu orestujeme a přidáme ostrý kečup. Celou směs podlijeme pivem, vhodíme nakrájenou feferonku. Vrátíme kotlety zpět a dusíme ještě asi 10 minut. Cikánské kotlety snesou téměř jakoukoliv přílohu - brambory, rýži i chléb.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cikánská kotleta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena