Chuťovky z jitrnic

Chlebíčky připravované tentokrát z jitrnic


3.0139x
35 min

Postup přípravy

Nejlepší jsou jemně kořeněné jitrnice. Jitrnice nařízneme a vymačkáme z nich prejt. Jitrnicový prejt, smetanu a sherry utřeme dohladka. Směsí naplníme potravinářský sáček se zdobítkem a nastříkáme na plátky chleba větší pusinky.

Jablko očistíme a pokrájíme na malé kousky, víno omyjeme, bobule rozpůlíme a zbavíme jader.

Chlebová sousta z jitrnic zdobíme ovocem, zeleninou, pepřem a ořechy. Při troše fantazie vykouzlíme tác rozmanitých chutí. Chuťovky z jitrnic skladujeme v chladu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chuťovky z jitrnic

Zpět na recept