Chřestoto

Recept na výborné rizoto, ve kterém nesmí chybět zelený chřest a houby.


4.36x
30 min

Ingredience

500 grýže
3 ksžampiony
2 dlbílé víno
2 hrstěčerstvý špenát
1 svazekzelený chřest
4-5 ksjidášovo ucho

podle chuti

sůl

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Chřest a houby očistíme. Obojí podle potřeby a vlastní chuti nakrájíme. Špenát propláchneme. Česnek oloupeme.

Na másle si osmahneme pokrájený česnek s rýží, přidáme houby, zalijeme vínem a vodou, posolíme a necháme dusit.

Když je rýže téměř hotová, přidáme pokrájený chřest a špenát. Krátce prohřejeme, až je chřestoto hotové a rýže zcela měkká.

Chřestoto podáváme jako zdravý hlavní chod.
user-icon

autor toustovac


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chřestoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena