Chlupaté řízky

Recept na řízky trochu jinak.


4.622x
45 min
2×

Ingredience

sůl
4 ksvepřový řízek

těstíčko

2 ksvejce
2 ksbrambory
100 mlmléko
2 lžícehladká mouka

na obalení

hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme s vejci, moukou a mlékem. Řízky naklepeme, po stranách nařízneme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Řízky obalujeme v bramborovém těstíčku a ihned je smažíme po obou stranách v rozehřátém oleji. Chlupaté řízky smažíme raději zvolna, aby se maso dobře propeklo, ale těstíčko nespálilo. Chlupaté řízky podáváme s přílohou podle chuti a zeleninou či salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chlupaté řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena