7 levných jídel, která můžeme uvařit, i když není peněz nazbyt
Vařit levně nutně neznamená snížit z nároků na dobré jídlo. Vždycky platí, že nejlevnější jsou plodiny, které zrovna mají sezónu. Vedle nich ale existuje také řada základních surovin, ze kterých můžeme levně vařit po celý rok, aniž by to strhlo naši peněženku. Mezi ně patří brambory, rýže, luštěniny nebo těstoviny. Z nich připravíme syté a chutné pokrmy bez ohledu na roční období.

Knedlíky Češi milují: Recepty, které si najdou místo ve vaší kuchařce
Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.

Autor:cubeec


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena