Chléb z domácí pekárny se směsí semínek

Domácí chleba se směsí semínek s mandlemi. Recept pro domácí pekárnu.


4.714x
60 min
1×

Postup přípravy

Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny. Pak přisypeme oba druhy mouky, do jednoho rožku pekárny nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí.

Pekárnu zapneme na program KLASIK, světlost kůrky střední a velikost velký.
Po zaznění signálu (pípnutí) přisypeme 100 g směsi semínek (dýně, slunečnice, len, sezam, pínie, plátky a tyčinky mandlí).

Chleba v pekárně krásně "vyskočí" a provoní celou kuchyň. Po upečení pekárnu otevřeme, necháme 10 minut chladnout a pak opatrně vyklopíme. Po dalších 5 minutách chladnutí vyndáme hnětací metly a necháme úplně vychladnout.

Chléb z domácí pekárny se směsí semínek nakrájíme na plátky a podáváme podle chuti.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chléb z domácí pekárny se směsí semínek

Zpět na recept