Chalupářský boršč

Prostě výborná polévka už jen podle názvu.


3.1241x
60 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Klobásu nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulí. Přidáme kolečka klobásy, pár lístků bobkového listu a několik zrnek nového koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme do varu. Mezitím očistíme kořenovou zeleninu a nastrouháme nahrubo. Řepu a brambory omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Do polévky pak přidáme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory. Necháme povařit. Chalupářský boršč na talíři dochutíme a zároveň zahustíme jogurtem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chalupářský boršč

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena