České tiramisu

Zákusek po dobrém obědě. Další recept na tiramisu z pomazánkového másla. Tentokrát zase jinak.


4.3572x
25 min
70×

Postup přípravy

Z pomazánkového másla, cukru a smetany vyšleháme hladký jemný krém. Kávu necháme vychladit a zamícháme do ní rum.

Dortovou formu vyložíme pečícím papírem nebo fólií a rozložíme do ní piškoty. Ty pokapeme rumem s kávou. Pak přijde na řadu vrstva krému. Střídavě vše vrstvíme a každou vrstvu piškotů pokapeme rumem a kávou. Poslední vrstvou by měly být krém, který posypeme kakaem.

Připravený krém dáme ztuhnout do lednice. Vychlazený jej podáváme.
user-icon

autor korela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept České tiramisu

Zpět na recept