České tiramisu jinak

Zákusek po dobrém obědě. Další recept na tiramisu z pomazánkového másla. Tentokrát zase jinak.


4.666x
25 min
23×

Ingredience

2 lžícerum
2 balíčkypiškoty
200 gcukr moučka
2 kelímkysmetana ke šlehání
1 hrneksilná černá káva
2 kelímkypomazánkové máslo

Postup přípravy

Z pomazánkového másla, cukru a smetany vyšleháme hladký jemný krém. Kávu necháme vychladit a zamícháme do ní rum.

Dortovou formu vyložíme pečícím papírem nebo fólií a rozložíme do ní piškoty. Ty pokapeme rumem s kávou. Pak přijde na řadu vrstva krému. Střídavě vše vrstvíme a každou vrstvu piškotů pokapeme rumem a kávou. Poslední vrstvou by měl být krém, který posypeme kakaem.

České tiramisu jinak dáme ztuhnout do lednice. Vychlazené české tiramisu podáváme.
user-icon

autor dinousek01


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept České tiramisu jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.