Českou vánoční rybí polévku podáváme se smaženou houskou. Chutná výborně!
150 g | máslo |
1 ks | cibule |
60 g | hrášek |
50 g | hladká mouka |
300 g | kořenová zelenina |
2 lžíce | čerstvá petrželka |
2 ks | hlava z kapra |
50 g | máslo na jíšku |
500 g | mlíčí, jikry a odřezky z kapra |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý zázvor | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena