Krémová rybí polévka z kapra

Recept na dobrou rybí polévku.


3.73x
35 min

Postup přípravy

Rybí maso očistíme a nakrájíme na kousky. Rybí maso osolíme a opečeme na kousku másla. Podlijeme asi 200 ml vody a podusíme doměkka. Měkké maso obereme z kostí a do vydušené šťávy nasypeme mouku, tu osmahneme, zalijeme zbylou vodou, přidáme masový bujon, nové koření, celý pepř a povaříme.

Rybí polévku z kapra přecedíme, doplníme rybím masem, smetanou a krátce prohřejeme.

Krémovou rybí polévku z kapra rozlijeme do talířů, dozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme nejen o Vánocích.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krémová rybí polévka z kapra

Zpět na recept