Čertovské medailonky

Recept na chuťově pikantní medailonky z vepřové panenky.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Z nadrobno pokrájené střední cibule, dijonské hořčice, ostrého kečupu, prolisovaného česneku, worcesterské omáčky, piva, posekané chilli papričky (nemusí být celá) a soli připravíme marinádu. Z vepřové panenky nakrájíme medailonky, které lehce naklepeme, nebo raději jen promačkáme prsty. Vepřové maso dáme do marinády a necháme v chladu nejméně tři hodiny proležet. Poté čertovské medailonky opečeme na rozehřátém oleji, podlijeme zbylou marinádou a krátce podusíme. Čertovské medailonky podáváme posypané jemně nakrájenou chilli papričkou, pokrm můžeme doplnit chlebem nebo malými bramboráčky.
user-icon

autor 1-2-3

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čertovské medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena